Beste ouders, zwemmers,

Op 31 maart 2018 organiseren wij onze jaarlijkse paaswandeling. Dit jaar werken we met een inschrijving en vragen we ook een minimale bijdrage aan de deelnemers. Hier kan je alvast het inschrijvingsformulier vinden.

Dit wil dan ook zeggen dat er op zaterdagavond geen training gegeven wordt.

Het ZGEEL bestuur.

Afgelopen vrijdag vond er in het cultureel centrum De Werft de jaarlijkse verkiezing van de sportlaureaten plaats. Van ZGEEL waren er 3 genomineerden: Gitte Vandepoel, Fleur Verdonck en het gemengd G-aflossingsteam. Een paar foto's...

MALE2364

MALE2385

MALE2389

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw een clubkampioenschap. Een wedstrijd met enkel leden van onze club waarbij deelnemen belangrijker is dan winnen. Dit evenement zal doorgaan op zondag 24 september 2017. In de voormiddag zal er bijgevolg geen training gegeven worden.
Inzwemmen kan vanaf 13u, de wedstrijd begint om 14u. Deze namiddag worden ook onze kampioenen van het seizoen 2016-2017 gehuldigd. Van 16u tot 18u hebben wij het ganse zwembad afgehuurd en kunnen de deelnemers en hun broertjes, zusjes, mama's en papa's naar hartelust zwemmen en spelen.

Inschrijving dient te gebeuren voor 17 september 2017 bij volgende verantwoordelijken:

witten: Liesbeth Salluyts
groenen: Jan helsen
G-zwemmers: Annelies Van Beylen
veteranen+trainers+masters: Jef Hufkens

Inschrijving witten - Inschrijving groenen - Inschrijving G's, veteranen, trainers

Officials: Frederik, Inge D, Wendy, Kristine, Peggy, Tom, Paul

Programma
Uitslag

 Err 1 : Photoset not found

Elke Maes is geld waard

Zin om de clubkas van jouw vereniging van wat extra te voorzien? Dan moet je zeker meedoen met ‘Vollenbak voor de vereniging’ want ook dit jaar gaat Maes heel wat verenigingen blij maken. Hoe? Wij vullen de clubkas tot €1000. Tsja-tsjing! Meedoen is simpel: verzamel zo veel mogelijk Maes Pils en/of Maes Radler- kroonkurken en/of lipjes. Go for it!

1000 x kroonkurk of bliklipje= €100

Geef jouw vereniging een boost. Santé!

Beste ouders, zwemmers,

Op 8 april 2017 organiseren wij onze jaarlijkse paaswandeling. Dit jaar werken we met een inschrijving en vragen we ook een minimale bijdrage aan de deelnemers. Hier kan je alvast het inschrijvingsformulier vinden.

Dit wil dan ook zeggen dat er op zaterdagavond geen training gegeven wordt.

Het ZGEEL bestuur.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw een clubkampioenschap. Een wedstrijd met enkel leden van onze club waarbij deelnemen belangrijker is dan winnen. Dit evenement zal doorgaan op zondag 25 september 2016. In de voormiddag zal er bijgevolg geen training gegeven worden.
Inzwemmen kan vanaf 13u, de wedstrijd begint om 14u. Deze namiddag worden ook onze kampioenen gehuldigd. Van 16u tot 18u hebben wij het ganse zwembad afgehuurd en kunnen de deelnemers en hun broertjes, zusjes, mama's en papa's naar hartelust zwemmen en spelen.

Er worden dit jaar ook prijzen gegeven aan de clubkampioenen van deze wedstrijd. Het reglement kan je best eens even nalezen.

Inschrijving dient te gebeuren voor 18 september 2016 bij volgende verantwoordelijken:
witten: Liesbeth Salluyts
groenen: Jan helsen
G-zwemmers: Annelies Van Beylen
veteranen+trainers+masters: Jef Hufkens

Inschrijving wittenInschrijving groenen - Inschrijving G's, veteranen, trainers

Programma
Uitslag

Err 1 : Photoset not found

Nieuws