Verzekering

Al onze leden zijn aangesloten en verzekerd bij de Vlaamse Zwemfederatie via de maatschappij Arena. De verzekering geldt tijdens de zwemactiviteiten (trainingen en wedstrijden) en op weg van en naar trainingen en wedstrijden. Dit geldt alleen indien het clublid aanwezig is als zwemmer, trainer, afgevaardigde of official. De voorwaarden van deze verzekering kan u terugvinden op de website van de Vlaamse Zwemfederatie.

De kinderen van onze zwemschool zijn niet aangesloten bij de Vlaamse Zwemfederatie. Zij zijn echter wel verzekerd bij de maatschappij Arena onder dezelfde voorwaarden als de groenen. Ouders die geen lid zijn en hun kind naar een training of wedstrijd brengen, maken de verplaatsingen op eigen risico. Voor de burgerlijke aansprakelijkheid van de leden tijdens wedstrijden, trainingen en andere clubactiviteiten, is een aanvullende verzekering afgesloten.

Aangifteformulieren voor ongevallen zijn te verkrijgen bij de secretaris of de groepsverantwoordelijke. Je kan deze formulieren hier ook terugvinden.