drop down joomla login module

In 2017 waren de Belgische kampioenschappen voor masters op 18 en 19 november in het groot bad van Charleroi.

Voor ZGeel waren er 4 zwemmers en één official die de kleuren gingen vertegenwoordigen. Ook voor het eerst had ZGeel een gemengde aflossingploeg op het Belgisch kampioenschap.

18 November

Resultaat: 1x goud

Op zaterdag was enkel Pe van Roy naar het verre Charleroi afgereisd, hij legde de lat meteen heel hoog door met een gouden medaille en de Belgische titel op de 100m Schoolslag huiswaarts te keren.

19 november

Op zondag waren er 4 zwemmers en één official van ZGeel die de club gingen vertegenwoordigen op het BK.

Zwemmers van dienst: Benny H. , Julie G. , Ellen v L. en Pe v.R ,

Official van dienst Marie – José .

Resultaat: 2x goud, 5x zilver, 1x brons en zilver op de aflossing

Benny H. behaalde de Belgische titel op de 400m wisselslag en een zilveren medaille op de 200m schoolslag. Op de 50m schoolslag behaalde hij een 4de plaats. Julie G. werd Belgisch kampioen op de 100m rugslag en behaalde zilver op de 400m vrije slag. Ellen v L. werd twee maal tweede , één keer op de 400m vrije slag en nogmaals op de 100m vrije slag. Pe v R. werd op zondag tweede op de 200m schoolslag en behaalde brons op de 50m schoolslag. Op de 4x 50m wisselslag werden we met onze estafetteploeg knap tweede .

Dit BK masters leverde maar liefst 13 medailles op, 3 gouden, 9 zilveren en 1 bronzen wederom een knappe prestatie van de ZGeel masters. 

Ook nog een dikke merci aan Marie – José om ons mee te vergezellen op dit BK. Het was weer een leuke wedstrijddag. Dank aan de trainers, voor hun begrip, voor onze soms wat afwijkende trainingen.

Nieuwe masters, altijd welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Masters ZGeel

  • Bord_Sportclub-Hartveilig-RK_rgb.jpg
  • kwaliteitslabel_zilver.jpg
  • parentee-psylos.png
  • Play-unified.png