Testzwemmen

Het testzwemmen wordt georganiseerd van zodra er voldoende plaatsen vrijkomen in de WITTEN-werking.

Kan uw kind nog geen 25m rugslag EN 25m crawl, dan is zij/hij van harte welkom bij onze zwemschool. Gelieve contact op te nemen met onze verantwoordelijke van de zwemschool Myriam voor meer info.

De zwemschool werkt met een lessenreeks, die 4x per jaar van start gaat (januari/april/augustus/september).

 

Kan uw kind 25m rugslag EN 25m crawl, dan is zij/hij van harte welkom voor een testmoment bij de Witten. Gelieve contact op te nemen met onze verantwoordelijke van de WITTEN voor meer info.

Van zodra een nieuw TEST-moment georganiseerd wordt, kan u de datum en het uur op dit tabblad terugvinden.

Hopelijk hebt u hiermee voldoende informatie gekregen.

 

 

Op 15 augustus 2021 9u-10u is er een mogelijkheid om te komen testzwemmen bij ZGeel . Wens je hieraan deel te nemen, schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding van de naam en voornaam, geboortedatum en de diploma's die uw kind reeds behaald heeft. U krijgt een bevestiging van zodra de inschrijving in orde is. Gelieve op de dag van het testzwemmen de diploma's ook mee te brengen. Deelnemen aan het testzwemmen kan enkel indien je kind reeds min. 25m rug EN crawl kan zwemmen. Deelname aan het testzwemmen is geen garantie om lid te worden bij de zwemclub, de plaatsen zijn namelijk beperkt.

Nieuws